Oksekødstærte

12 stk.

Ingredienser

Dej:
900 g grahamsmel
2000 g mel
1500 g margarine
Salt
8 dl vand

Fyld:
4 kg oksefars
2 kg champignon
10 stk. rød peber
2 lt. creme fraiche
48 æg
1,4 l mælk el. fløde
1,8 kg revet ost
36 fed hvidløg
Oregano
Salt

Fremgangsmåde

Dej:
Bland mel og salt, smuldr margarine i og bland let sammen. Tilsæt vandet og ælt det hele til en fast og ensartet dej. Stil dejen køligt i 20–25 minutter.

Fyld:
Brun oksekød, skær champignon i kvarte samt peber i strimler og tilsæt det kødet.

Pisk æg og bland med fløde, creme fraiche, salt og hvidløg.

Rul dejen ud og læg den i 12 tærteforme. Forbag bundene ved 200 °C i ca. 13 minutter.

Fordel oksekødet jævnt på tærtebundene og drys med den revne ost. Hæld æggemassen over og der drys med oregano.

Bag tærterne ved 200 °C i ca. 35 min.