Fiskesnegle med torsk og røget laks

Ingredienser

400 g torskefilet
250 g ferskrøget laks
300 g spinat
75 g finthakket skalotteløg
1 spsk. smør
1 tsk. muskatnød
ca. 500 g butterdej
Æg til pensling
8 dl hummersuppe
Salt og peber

Fremgangsmåde

Sauter spinaten og det hakkede skalotteløg i smør, krydr med salt, peber og muskatnød.

Butterdejen rulles ud i 2 mm tykkelse til en firkant på 40 x 55 cm.

Læg et lag torsk på dejen, krydr med salt og peber, dernæst et lag røget laks, og til sidst et lag helbladet spinat. Rul herefter til en stor pølse, skær i skiver på 1½ – 2 cm’s tykkelse og læg på en smurt bageplade. Pensl med æg og bag dem i ovn ved ca. 225 °C til butterdejen er gylden (10-15 min.).

Server hummersuppe på en varmtallerken. Læg fiskesneglen ovenpå, pynt med brøndkarse eller frisk dild.