Fatens småkager med dadler

Ingredienser

Dadelblanding:
1 kg dadler
5 spsk. honning
1 tsk. kanel
2 spsk. margarine

Dej:
670 g mel
245 g sukker
2 æg
2 tsk. bagepulver
½ tsk. vaniljesukker
2 spsk. anispulver
200 g olie
1 spsk. margarine
Mælk

Fremgangsmåde

Dadelblanding:
Hak dadler fint og rør dem sammen med honning, kanel og margarine.

Dej:
Bland mel, sukker, æg, bagepulver, vanillesukker, anispulver, olie og margaine og tilsæt mælk til dejen hænger sammen.
Dejen trilles ud til en lang tyk pølse.
Lav en fordybning midt i og fyld dadelblandingen i. Fold dejen hele vejen omkring dadelmassen.
Dadelkagen trilles lidt tyndere i sesamfrø.
Skær kagepølsen i skrå skiver af ca. 3-4 cm længde.
Bages ca. 15 min. ved 200 °C.