Fisk krydret i kokossauce

Ingredienser
2 tsk. jordnøddeolie
2 fed hvidløg
1 tsk. ingefær
2 tsk. gurkemeje
2 friske chilipebre
4 dl fiskebouillon
400 ml kokosmælk
2 spsk. frisk ingefær
1 stilk citrongræs
600 g torskefileter
2 spsk. fishsauce
2 forårsløg
Fremgangsmåde
Opvarm olien i en wok. Svits knust hvidløg, tørret ingefær, gurkemeje og finthakket chili.
Rør rundt i krydderierne mens de svitses.
Tilsæt bouillon, kokosmælk, ingefær og citrongræs og bring det i kog. Tilsæt fisk, skru ned for varmen og lad det simre i ca. 10 min. under låg (eller til fisken er kogt tilstrækkeligt). Fjern ingefær- og citrongræsstykker.
Tag fiskefileterne op med en hulske (pas på de ikke går fra hinanden) og placér dem i en serveringsskål med låg på.
Bring saucen i kog og lad den koge i fem minutter. Fjern saucen fra varmen. Rør fishsauce og tynde skiver af forårsløg i. Hæld saucen over fisken i skålen og servér.