Bliv medlem

Vær med i en forening, der sætter glæden ved gode råvarer, håndværk og socialt fællesskab i højsædet.

Kun 385 kr. halvårligt

Fordelene ved at blive medlem

Netværk og sociale aktiviteter

Dyk ned i et fællesskab, hvor du kan dele erfaringer, udfordringer og succeser.Vores medlemsdrevne netværk tilbyder muligheder for at sparre fagligt og udveksle værdifuld viden og inspiration

Gruppemedlemskab med rabat:

Vi tilbyder rabat, når man melder sig ind gruppevis fra samme virksomhed. HUSK at medlemskabet skal betales samlet.

2 medlemmer: 300 kr. pr. person
3-5 medlemmer: 250 kr. pr. person
6-10 medlemmer: 200 kr. pr. person

Alle priser er pr. halvår, og hvert medlemskab er personligt, hvilket sikrer, at du får mest muligt ud af dit engagement i foreningen.

Er du klar til at blive en del af et inspirerende fællesskab, der støtter din faglige og personlige udvikling? Så meld dig ind i Foreningen Kantine & Køkken i dag.

Har du generelle spørgsmål om
foreningen eller tilmelding?

Skriv en e-mail eller ring direkte til formand Thomas, så svarer han glædeligt på dine spørgsmål.

Thomas E. Tøfting

Formand

    Tilmeld dig her

    Når du giver os dine tilmeldingsoplysninger, gemmer vi disse til internt brug, når vi sender kontingentopkrævning, programmer og nyheder ud pr. mail. Jeg giver hermed mit samtykke til, at jeg modtager programmer, remindere om arrangementer og nyheder. Foreningen Kantine og Køkken videregiver ikke personoplysninger til eksterne interessenter. Venligst hjælp med at holde dine oplysninger ajour, i fald der sker ændringer. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte foreningens formand eller kasserer i hovedbestyrelsen. Dine oplysninger slettes senest tre måneder efter udmelding.