Organisation

 

Foreningen Kantine & Køkken bliver drevet af frivillige kræfter men er organiseret via en hovedbestyrelse samt syv lokale bestyrelser, der repræsenterer lokalforeninger geografisk spredt i Danmark. Dernæst arbejder to frivillige specialistudvalg sideløbende med at udvikle foreningen inden for uddannelse & kompetence samt formidling & kommunikation. Hovedbestyrelsen udstikker de overordnede linjer for foreningens virke og deltager i øvrigt aktivt i udviklingen af samme. De syv lokale foreningen arbejder med arrangementer og tiltag i nærområdet mens de to specialistudvalg har til opgave at udvikle tilbud og etablere samarbejder på tværs af branchen til glæde for alle medlemmer af foreningen.

Vi søger altid nye kræfter og hjerteblod til både hovedbestyrelse, lokalforeningerne og specialistudvalgene. Kun gennem fornyelse og energi kan vi udvikle os – både som foreningen, brancheleder og som mennesker. Har du lyst til at høre mere om foreningens arbejde, er du velkommen til at kontakte vores formand Thomas E. Tøfting på formand@kantinen.dk.

Råvaren

Kantinen-Foreningen_Kantine_Køkken-Råvaren

Råvaren

Økologi

Kantinen-Foreningen_Kantine_Køkken-Økologi

Økologi