Historien

 

Foreningen Kantine & Køkken blev stiftet tilbage i 1960’erne som et fagligt fællesskab for at samle køkkenfolk fra hele landet og værne om medlemmernes løn– og arbejdsvilkår. I dag er Foreningen Kantine & Køkken en landsdækkende brancheorganisation med omkring 1.000 medlemmer. Et faglig fællesskab for alle, der arbejder i et storkøkken og brænder for emner som mad, ærlige fødevarer, arbejdsvilkår, sikkerhed og ikke mindst de nyeste tendenser inden for branchen. Foreningens primære berettigelse er netværk på tværs af branchen, og vi tilstræber hele tiden at udvikle os og være inspirationskilde og videnbank inden for alt, hvad der rører sig i landets storkøkkener.

Vores fagblad KANTINEN, hjemmesiden www.kantinen.dk og facebook er de tre primære kanaler, vi bruger til at videreformidle viden. Der beskæftiger vi os med lovgivning, nye fødevaretendenser og tiltag inden for branchen, ligesom vi også vil være at finde på landets messer og faglige arrangementer.

Årstidens råvarer

Kantinen-Foreningen_Kantine_Køkken-Økologi

Årstidens råvarer

Opskrifter

Kantinen-Foreningen_Kantine_Køkken-Opskrifter

Opskrifter