Det sker

Madværkstedet er fødevarebranchens nye, unikke fagmesse,
som gennemføres første gang 21. og 22. marts 2017 i Lokomotivværkstedet i København.

Læs mere her:    http://www.madværkstedet.dk/


__________________________________________________
Årsmøde
Lørdag og søndag d. 25.- 26. marts 2017
Trinity Hotel og Konference Center Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia.

Har du før deltaget i vores Årsmøde, ved du at det bliver en weekend med højt humør, faglig input og hyggelig samvær med kolleger fra hele landet.
Har du ikke været med før, er det bare med at få dig tilmeldt.. – du bliver ikke skuffet.

Læs mere i din lokalklubs forårsprogram, som du også kan finde her på siden
____________________________________________________

Praktisk lederuddannelse

Du får personlig udvikling og lærer bl.a. om

  • Adfærd i teori og praksis
  • Kropssprog og stemmeføring
  • Ledelsesteori og praktiske øvelser
  • Skabe resultater både personalemæssigt og økonomisk

Vi følger dig i mål og sikrer at du opnår resultater.
DU SPARER KR. 2.000,- HVIS DU ER MEDLEM AF KANTINEFORENINGEN.
Læs mere her:
http://www.aktivfokus.dk/index.php/kurser/praktisk-lederuddannelse

____________________________________________________

Update på næste arrangement.

Tirsdag den 10.maj 2016, kl. 17:00.
UCN, Kantinen Mylius Erichsens Vej 19. 9210 Aalborg Ø
Kom og se et af Aalborgs nyeste kantinekøkkener.
Vi skal besøge Lone på UCN (lærerseminariet) og høre om, hvordan processen med at starte et helt nyt køkken op er gået. UCN på Mylius Erichsens Vej servicerer hver dag ca. 3000 personer.

”Har du økologi i dit køkken? eller drømmer du om at få det? –
Dialog og indspark ved Torben Blok, Markedschef Foodservice Økologiske Landsforening
Bliv klog på økologien og de økologiske principper. Hør hvordan du kommer i gang/eller videre med økologien i dit køkken og hvordan kan du få markedsført dit køkken med det økologiske spisemærke”

Program:       Rundvisning v/ Lone B. Holm
Torben Blok, Økologiske Landsforening
Let anretning (tapas)
Pris for medlemmer: gratis. Pris for ikke medlemmer: 300 kr. Tilmelding senest den 3. maj til Jan Andersen. mail: artemis@post.tele.dk eller telefon 40 51 85 10

___________________________________________________________

Onsdag d. 11 maj inviterer to sjællandske gartnerier indenfor til rundvisning og en snak om hvordan man får flere sjællandske produkter ind i køkkenerne på Sjælland. Dagen byder på rundvisning i de varme tomatrækker, viden om tomat-, løg- og jordbærsorter, hvordan man smager forskel og hvorfor en tomat ikke bare er en tomat. Dagen byder også på mulighed for de deltagende køkkener til at komme med indspark om ønsker til nye sorter, størrelser og emballage.
Temadagen er en del af projektet ”Regionale råvarer i regionens køkkener”, hvor Region Sjælland ønsker vækst i den østdanske fødevareklynge. Formålet med dagen er at give køkkenfaglige personer mulighed for at møde de Sjællandske gartnere og skabe dialog om deres fælles kærlighed for gode råvarer.
Arrangementet er gratis, men man skal huske at tilmelde sig. Læs mere her:
Invitation temadag hos Østervang Gartneri 11 maj 

___________________________________________________________

Alle arrangementer er for alle medlemmer af FKK, medmindre andet er angivet
________________________________

Thai-tapas kursus

Torsdag den 22. oktober 2015, kl. 15:30 – 20:00
Bendt Brandt, Langdyssen 7, Lisbjerg, 8200 Aarhus N

Hanne Holm, som har udgivet 14 kogebøger om thaimad og smagen af Asien, samt afholdt et utal af kurser i Kogeskolen i Jægersborggade i København, vil give os muligheden for at lære at krydre den spanske portionsanretning (tapas) med et stref af Asiens delikatesse. I køkkenet skal vi tilberede delikate, asiatiskinspirede tapas med grønt, æg, fisk, skaldyr, fjerkræ og kød.
Der vil naturligvis være mulighed for at se udstillingen og handle ved Bendt Brandt før arrangementet.

Pris for medlemmer: 100 kr.
Pries for ikke-medlemmer: 350 kr.

Bidende tilmelding efter først-til-mølle og senest torsdag den 8. oktober til Valborg Brandstrup på mail valborg.brandstrup@mail123.dk eller tlf. 3027 5753. Beløbet indbetales på reg.nr.: 1978 og kontonr.:8125926070 med deltagerens navn. Tilmelding først gældende, når betalingen er registreret.

 


Creative Cold Cooking

Tirsdag d.27.oktober 2015, kl. 15:00 – 18:30
Aalborg Havn, kantinen, Langerak 19, 9220 Aalborg Øst

Under titlen Creative Cold Cooking giver Tulip Foodservice og  Lantmännen Unibake dig nytænkende og innovativ inspiration. Her kickstartes vi til at tænke nyt og moderne ved en spændende workshop, hvor vi skal være kreative og fremstille en masse gode retter. Der vil også komme indlæg på trends i det kolde køkken, hvor der blandt andet vil blive talt om sandwich, smushi, smapas og smørrebrød.

Pris for medlemmer: Gratis
Pris for ikke-medlemmer: 300 kr.

Tilmelding senest den 16. oktober til Jan Andersen på mail artemis@post.tele.dk eller tlf. 4051 8510.

 


Vinsmagning hos Haugen-Gruppen

Tirsdag den 27. oktober 2015, kl. 17:00 – 21:00
Kanalholmen 37, 2650 Hvidovre

Kom og smag flere forskellige liflige vine og smag på små lækkerier hos Haugen-gruppen. Efter vinsmagningen er der mulighed for at købe dejlig vin til fornuftige priser.

Der er 12 pladser og det er ganske gratis.

Tilmelding senest 29. juni til Camilla Jølver på mail Camilla.roenning.joelver@regionh.dk. Oplys navn, telefonnummer samt arbejds- eller hjem adresse.

 


Et besøg i Vinladen hos Peder Hermansen

Torsdag den 29. oktober 2015, kl. 17:00 – 20:00
Vinladen, Ellekjærvej 2, Ølby, 7600 Struer

Hvilken vin passer til vildt? Hvad køber jeg til juleaften og nytår? Den lokale ildsjæl, Peder Hermansen, tager os med ind i sin verden af vin og gode historier herom. Han driver i dag Vinladen fra gården Solvang, der ligger mellem Holstebro og Struer. Vi får lov at smage dejlig vin og boble, og efterfølgende får vi lidt godt til ganen. Der vil desuden være mulighed for at købe både vin, kaffe, the, chokolade, Ausumgaard produkter, øl m.m.
Tag gerne et par kolleger under armen.

Pris for medlemmer: 100 kr.
Pris for ikke-medlemmer: 300 kr.

Tilmelding senest den 21. oktober Lene Ruby på mail Leneruby@gmail.com eller på tlf. 5194 0670

 


Kommunikation – helt naturligt men også ganske svært

Torsdag den 5. november 2015, kl. 19:00
Trade City, Kokholm 3 A, 6000 Kolding

Kom til et spændende foredrag med Marieke Brinck, Adjunkt og udviklingskonsulent, Cand. pæd. pæd. psyk.

Spørger du nogle gange dig selv, hvorfor dine kolleger ikke gør, som du beder dem om? Kommunikation er en svær ting. Lad dig ikke skræmme af den fine stillingsbetegnelse, Marieke, der er super skarp på kommunikation, tager os på en inspirerende tur i kommunikationens svære kunst og giver gode råd til at kommunikere klart og tydeligt, så alle forstår.
Der afsluttes med en lille forfriskning.

Pris for medlemmer: 100 kr.
Pris for ikke-medlemmer: 175 kr.

Tilmelding senest den XXXXX til Inge Marie Ravn på mail imravn63@gmail.com eller telefon 2371 4746

Beløbet indbetales på reg.nr.: 9551 og kontonr.: 6580901342 med deltagers navn. Tilmelding er først gældende, når betalingen er registreret.

 


Julefrokost FKK Aarhus & Omegn

Fredag den 13. november 2015, kl. 17:30 – 24:00
Kantinen Arkitektskolen Aarhus, Nørreport 20, 8000 Aarhus C

Du inviteres hermed til FKK Aarhus & Omegns julefrokost, som i år afholdes i de hyggelige omgivelser i Arkitektskolens kantine ved Pernille Thorsen. Vi spiser god mad, drikker vin og vand og evt. en juleøl.
Bestyrelsen har selvfølgelig til hensigt at gennemføre endnu et traditionelt amerikansk lotteri med gode præmier.

Julefrokosten er for alle medlemmer af FKK og for vores leverandører.

Pris: 150 kr.

Bindende tilmelding senest den 3. november til Liselotte Hansen på mail lottevejlby@gmail.com eller tlf. 2620 7817. Beløbet indbetales på reg.nr.: 1978 og kontonr.: 8125926070 med deltagerens navn. Tilmelding først gældende, når betalingen er registreret.

 


Portvinssmagning

Mandag den 16. november 2015, kl. 16:00 – kl. 20:00
Dalum Landsbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S

Produktchef for vinfirmaet Kjær & Sommerfeldt, Henrik Straarup Søndergaard, kommer og fortæller om portvinene fra Warres. Ud over gode historier, skal vi selvfølgelig smage på en perlerække af vinhusets lækre portvine. Det bliver en sjov og informativ eftermiddag hvor vi bl.a. skal smage kold portvin som aperitif.

Hanne vil sørge for lidt spiseligt til arrangementet.

Pris for medlemmer: Gratis
Pries for ikke-medlemmer: 200 kr.

Tilmelding senest den 6. november til Bettina Juul på mail bbjuul@hotmali.com  eller tlf. 2815 3034. Betaling skal ske til reg.nr.: 5975 og kontonr.: 0005000698. Husk deltager(e)s navn ved indbetaling. Tilmeldingen er først gældende, når betalingen er modtaget.

 


Besøg på TV MIDTVEST

Mandag den 16. november 2015, kl. 18:30 – 21:30
TV MIDTVEST, Søvej 2, 7500 Holstebro (indgang ved Medietanken, den østlige indgang (ikke receptionen))

Hvad sker der når en tv-udsendelse optages. Vi skal besøge TV MIDTVEST og se, hvordan de producerer tv til midt- og vestjyderne. Lone Jensen, der er kantineleder her, har lovet at fortælle om sit arbejde i dette specielle hus.
Da dette er vores sidste arrangement før jul, vil vi under kaffen forlyste os med en lille juleleg, der kan udløse en præmie.
Tag meget gerne din kollega, ven eller veninde, samlever med denne aften.

Pris for medlemmer: Gratis
Pries for ikke-medlemmer: 100 kr.

Tilmelding senest den 12. november til Lene Ruby på mail leneruby@gmail.com eller på tlf. 5194 0670.

 


Inspirationsaften med Odense Marcipan og Bæchs

Onsdag den 18.november 2015, kl. 16:30 – ca. 20:00
Aalborg Havn, kantinen, Langerak 19, 9220 Aalborg Øst

Denne aften står i de søde sagers tegn. Vi får besøg af Odense Marcipan, som vil give inspiration til lækre desserter og konfekt. Du får selv lov til at lave konfekt og hjemmelavede flødeboller. Aftenens program er endnu ikke helt fastlagt – mere info kommer senere, et er sikkert, det bliver en interessant aften fyldt med hygge og inspiration.

OBS: Der er begrænset deltagerantal, så hurtig tilmelding tilrådes.

Pris for medlemmer: 100 kr.
Pris for ikke-medlemmer: 300 kr.

Tilmelding senest den 9. november til Jytte Mortensen på mail hmogjm@stofanet.dk eller tlf. 6177 3246 .

 


Julehygge med mad og vin

Fredag den 20. november 2015, kl. 18:00
Hos Annette i kantinen ved Deloitte, Frodesgade 125, 6700 Esbjerg

Til den årlige julehygge serveres traditionen tro god mad og lækker vin, ligesom vi skal have gang i det traditionelle pakkespil. Husk at tage en lille pakke med til 30 kr.

Pris for medlemmer: 150 kr.
Pris for ikke-medlemmer: 300 kr.

Tilmelding senest den 13. november til Annbritt Jønsson på tlf. 2461 6758 eller på alj26@sol.dk

 


Julehygge i stalden

Torsdag den 3. december 2015, kl. 16:30
Ådalvej 9, 7300 Jelling

Vi skal binde i gran, pynte med mos og det, der ellers falder for. Vi sørger for en juleidé, et praktisk oplæg og hænder, der kan hjælpe til. Vi serverer lidt tapas-godt til ganen og lidt lifligt at styrke os på.
Medbring dine egne lys, pynt og godt julehumør – det er tid til at hygge!
Sørg for vi har din mailadresse, så sender vi mail ud med flere detaljer om arrangementet.

Pris for medlemmer: 50 kr.
Pris for ikke-medlemmer: 100 kr.

Tilmelding senest den XXXX til Inge Marie Ravn på mail imravn63@gmail.com eller telefon 2371 4746

Beløbet indbetales på reg.nr.: 9551 og kontonr.: 6580901342 med deltagers navn. Tilmelding er først gældende, når betalingen er registreret.

 


Julefrokost

Lørdag den 5. december, kl. 12:00
Restaurant Papegøjehaven, Europa Plads 2, 9000 Aalborg

I selskab med dine FKK-kolleger kan du og din ægtefælle tage hul på en af julens tilbagevendende begivenheder inden juletravlheden for alvor sætter ind. Vi skal nyde Papegøjehavens lækre decemberbuffet med tilhørende drikkevarer.

Pris for alle: 100 kr., som betales på dagen.

Tilmelding senest den 2. november til Lene Braae på mail lbraae@gmail.com eller tlf. 6127 3161  (efter kl. 17:00)

 


Generalforsamling FKK Esbjerg

Torsdag den 28. januar 2016, kl. 19:00
Hos Hanna i kantinen ved Arovit Petfood, Øresundsvej 2, 6715 Esbjerg N

Dagsorden iflg. vedtægterne

1. Valg af dirigent.
2. Beretning ved formand, Annbritt Jønsson
3. Regnskab ved kasserer, Lotte Andersen
4. Behandling af indkommende forslag (forslagene skal være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamling)
5. Valg

– Valg af kasserer
– Valg af bestyrelsesmedlem
– Valg af suppleant
– Valg af revisor

6. Eventuelt