Foodexpo 2018

Prøv den nye Foodexpo app – gratis!
Din guide i lommeformat. Lad app’en hjælpe dig til at planlægge og optimere dit besøg på Foodexpo 2018.

http://www.foodexpo.dk/om-foodexpo/download-app


Foodexpo sætter fokus på fremtidens økologi

https://www.foodexpo.dk/pressemeddelelser-fra-mch/foodexpo-saetter-fokus-paa-fremtidens-oekologi?PID=25743&M=NewsV2&Action=1  


Til Foodexpo laver vi et fantastisk Food Gallery i Hal M – et tiltag, som aldrig før er set på Foodexpo. Det har et internationalt touch, og det bliver stort!
Vi glæder os. Del gerne budskabet om galleriet i jeres respektive netværk.

Pressemeddelelsen finder i her.


International fødevarekunst på Foodexpo

https://presscloud.com/csp/vocast/message.csp?KEY=367575792442433


Søndag den 18. marts 10.00 – 18.00
Mød SalatTøsen hos Foreningen Kantine & Køkkens stand
Vi indleder FoodExpo 2018 med et besøg af SalatTøsen. Kom forbi vores stand og få en snak om, hvordan du komponerer den perfekte salat.
Mette Løvbom tryller salater på standen og deler smagsprøver ud. Du vil også kunne købe signerede bøger til messepriser.


 Her kan du se program for aktiviteter i De Økologiske Haller,

så du kan planlægge den bedst mulige messedag. Ud over de programlagte aktiviteter krydres hver dag med musik, parader, flash-mobs og andre stemningsfulde indslag!

Læs mere her:   http://økoexpo.dk/planlaeg-dit-besoeg


 

Så let kommer du til FOODEXPO:
Klik her for at se hvordan:
Til og fra FOODEXPO


Foodexpo har vokseværk

Forberedelserne til næste udgave af Nordens største fødevaremesse Foodexpo er godt i gang, og MCH Messecenter Herning tager denne gang flere haller i brug til messen.

Læs seneste pressemeddelelse fra Foodexpo her: http://www.foodexpo.dk/pressemeddelelser-fra-mch/foodexpo-har-voksevaerk?PID=25743&M=NewsV2&Action=1


Få succes med Økologi

Økologien fylder mere og mere på danskernes tallerkner og i de professionelle køkkenernes gryder – og igen i år udvides rammerne for økologien på Foodexpo. Det økologiske fællesskab samles i hele tre haller, som vil syde, boble, dufte og smage af økologi fra ende til anden. Find økologien på Foodexpo i hal J 1-2-3.

Oplev fremtidens Økologi

I ØKO-hallerne sættes der fokus på fremtidens økologi, på sundhed og på bæredygtige løsninger.
Økologisk Landsforening skaber sammen med MCH et fællesskab for alle, der vil økologi – nye som gamle i økologiens verden inviteres ind i et fælles oplevelsesrum af råvarer, produkter og løsninger omkring det gode økologiske måltid. Målet er, at hver enkelt gæst i ØKO-hallerne mærker det stærke økologiske fællesskab på tværs af branchen, overraskes og bliver klogere på økologien!
______________________________________________________________

Søndag 18. marts 2018 slår MCH Messecenter Herning dørene op til fagmessen Foodexpo, hvor besøgende kan se frem til at gå på opdagelse i 10 fyldte haller med aktiviteter og udstillere fra foodservice, detail, hotel- og restaurationsbranchen. Aktivitetsprogrammet byder på spændende foredrag, gode smagsoplevelser og ikke mindst de mange imponerende fagkonkurrencer.

Netop fagkonkurrencerne har stolte traditioner på Foodexpo, hvor dygtige fagfolk år efter år brillerer i kampen om de eftertragtede titler som blandt andet Årets Kok, Årets Tjener, Nordens Bedste Kok og Nordens Bedste Tjener.

Detaljerne og det gode håndværk bliver heller ikke til at komme uden om, når Callebauts traditionsrige chokoladekonkurrencer løber af stablen med både DM i chokolade for kokkeelever og Callebaut Chocolate Hero. Derudover afholdes en række detailkonkurrencer for bagere og slagtere, og her konkurreres der ligeledes i både detaljer og smagsnuancer.

Årets Kok anbefaler Foodexpo

Sidst Foodexpo lagde rammer til fagkonkurrencerne, blev vinderen af Årets Kok 2016 den 30-årige Mikkel Laursen, som dengang arbejdede for Restaurant Mellemrum i Aarhus. Han vandt den gastronomiske anerkendelse for en menu bestående af jomfruhummer med pocheret æg, kyllingebryst stegt på ben og en dessert med æble, stikkelsbær og chokolade. Det var en stor oplevelse, som har åbnet nye døre for Mikkel Laursen:

– Titlen som Årets Kok var et personligt mål, som jeg havde kæmpet målrettet for i en del år. Så det at vinde titlen, få anerkendelse og komme med i klubben af Årets Kok-vindere er en stor ære, fortæller han og fremhæver den gode stemning og muligheden for ny inspiration, som kombinationen af fagkonkurrence og -messe giver:

– Stemningen til Årets Kok og generelt til Foodexpo i Herning er altid god. Der er masser af tilskuere, og det skaber liv. Det fungerer godt at holde konkurrencerne sammen med messen. Det er en god måde at gøre det på, så der er lidt for enhver. Alle kan finde noget, der er relevant og interessant for deres arbejde, slutter Mikkel Laursen.

De mange fagkonkurrencer på Foodexpo 2018 afholdes i samarbejde med Horesta, Kokkelandsholdet, Køkkenchefernes Forening, Barry Callebaut, Bager-og Konditormestre i Danmark, Danske Slagtermestre og Danmarks Fiskehandlere.

Foodexpo 2018 finder sted i MCH Messecenter Herning søndag 18. marts – tirsdag 20. marts 2018. Læs mere på foodexpo.dk.

 

  • Bliv medlem

  • Månedens portræt

  • Forårsprogrammer 2018

  • Foodexpo 18. – 20. marts 2018

  • Kantinen-Foreningen_Kantine_Køkken-Menuplaner

    Menuplaner

  • Årstidens råvarer

  • Kantinen-Foreningen_Kantine_Køkken-Økologi

    Økologi

  • Kantinen-Foreningen_Kantine_Køkken-Opskrifter

    Opskrifter

  • Kantinen-Foreningen_Kantine_Køkken-Egenkontrol

    Egenkontrol