Egenkontrol

 

Fødevarestyrelsen kommer på uanmeldt besøg i din kantine tre gange årligt for at kontrollere din egenkontrol. Derfor kan det være en god ide hele tiden at holde sig ajour med de gældende regler på området. Nedenfor har vi listet de vigtigste områder. Du kan læse mere om de kurser, Fødevarestyrelsen tilbyder her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan forløber kontrollen af din kantine?

Foregår der kontrol af inventar og maskiner?

Hvordan kontrolleres vedligeholdelse og hygiejne?

Rengøringen skal være i orden

Hvad med dit personale?

Har du styr på dine varer?

Har du styr på dine papirer?

Har jeg rettigheder?

  • Bliv medlem

  • Månedens portræt

  • Forårsprogrammer 2017

  • Råvaren

  • Kantinen-Foreningen_Kantine_Køkken-Menuplaner

    Menuplaner

  • Årstidens råvarer

  • Kantinen-Foreningen_Kantine_Køkken-Økologi

    Økologi

  • Kantinen-Foreningen_Kantine_Køkken-Opskrifter

    Opskrifter

  • Kantinen-Foreningen_Kantine_Køkken-Egenkontrol

    Egenkontrol